Lataa ostajan opas

HYKS Syöpäkeskus

Sisäilma ja työilmapiiri kuntoon

more tips here Yksikään potilas ei ole valittanut sisäilman laadusta sen jälkeen kun tilojen väliaikainen suojaaminen aloitettiin.

senior citizen dating tips rencontres mirande 32 Heli Seppälä

http://www.topcanon.fr/figase/opie/1336 Osastonhoitaja

http://boersenalltag.de/blog/post/2015/03/09/interview-beim-daf-singulus-und-xing-ag/index.html HYKS Syöpäkeskus

Discover More Suomen suurin sädehoitoyksikkö hoitaa 350 potilasta päivässä, ja henkilökuntaakin tiloissa on päivän mittaan sata. Rakennus on jo vanha, ja nykymittapuulla puutteellinen ilmanvaihto ja ennen kaikkea jatkuvien remonttien aiheuttama pöly aiheuttaa oireita henkilökunnalle. Myös herkät sädehoitolaitteet on syytä suojata remonttipölyltä.

best cougar dating site in uk ”Remontti on jatkuvaa ja aina joku paikka on auki”, kertoo osastonhoitaja http://teentube.cz/?ertye=vientre-de-alquiler-para-hombres-solteros&102=65 Heli Seppälä. ”Nyt tiloissamme on viisi ilmanpuhdistinlaitetta – enimmillään niitä on ollut kymmenen”.

http://gtheal.com/?marakanr=charlie-dating-profile&348=02 Seppälä on tyytyväinen vuodesta 2011 jatkuneeseen yhteistyöhön Sisäilmalähetin kanssa. ”Asiakaspalvelu ja joustavuus ovat tosi hyvä!”, hän kehuu. ”Eikä energiaa tarvitse käyttää laitteiden toiminnasta huolehtimiseen. Kaikki on automaattista ja Sisäilmalähetti huolehtii huollosta”.

hook up personal hotspot Heli Seppälä pitää Sisäilmalähettiä hyödyllisenä kaikille vanhassa rakennuksessa toimiville. ”Henkilökunnan oireet ovat vähentyneet. Vaikka testeissä ei olisi löydetty ilmasta altistavia tekijöitä, on henkilökohtaisesti koettujen oireiden väheneminen merkittävä asia ja edistää työssä jaksamista”. Seppälä rinnastaakin sisäilman laadun suoraan työilmapiiriin. ”Kun oireet otetaan tosissaan, ilmapiirikin paranee”.

Seppälän mielestä Sisäilmalähetin laitteet ovat tulleet jäädäkseen. ”Jos ongelmia ei voi korjata rakenteellisesti, ei puhuta enää ensiavusta vaan pysyvästä ratkaisusta. Remonteista ei näillä näkymin päästä eroon, ja henkilökunnan työterveys on tärkeä asia. Sisäilmalähetti tuottaa raikasta ilmaa työyhteisölle”.

Ota yhteyttä Sisäilmalähetin tiimiin

Uusimmat referenssit