Lataa ostajan opas

Tays Keskussairaala

Puhdasta sisäilmaa lastentautien poliklinikalle

see this Laitteet tulivat todella tarpeeseen, koska työmaan vuoksi emme voi enää tuulettaa ovien ja ikkunoiden kautta, kuten ennen teimme.

http://vagnvagensbygg.se/firmenit/3780 have a peek at this web-site Kirsi Arvonen

visit this website Lastentautien poliklinikan osastonjohtaja

Related Site Tays

site de rencontre terrebonne TAYS-Lastenklinikka

her response Taysin alueelle rakentuu vuoteen 2020 mennessä kolme uutta sairaalarakennusta sekä maanalainen pysäköintilaitos. Sisäilmalähetti teki vuonna 2015 sisäilman suojaamislahjoituksen Taysin lastentautien poliklinikalle, koska vanhassa rakennuksessa on nykytarpeisiin nähden riittämätön ilmanvaihto. Sen lisäksi ulkona oleva rakennustyömaa toi lisää sisäilmahaasteita:

Vaikutus sisäilmaan huomattiin heti

dota 2 ranked matchmaking blog Sisäilmalähetti kartoitti ilmanpuhdistimien parhaimmat sijainnit yhdessä henkilöstön kanssa. Sijainnit päätettiin siten, että palvelusta olisi hyötyä sekä lapsipotilaille että henkilöstölle.

”Kun sisäilman suojaaminen alkoi, työntekijämme kyllä huomasivat välittömästi ilmanpuhdistimien positiivisen vaikutuksen sisäilmaan eikä niistä näiden käyttökokemusten jälkeen haluta luopua”, kertoo osastonhoitaja http://www.handpickedvillas.net/malkinos/304 Kirsi Arvonen.

Terhi-iisalo

Ilmapuhdistin toi apua pieneen huoneeseen

Fysioterapeutti http://antonpavlenko.com/?evioter=how-do-you-know-if-you-are-dating-exclusively&434=7a Terhi Iisalolla on suhteellisen pieni työhuone, kun ottaa huomioon kuinka paljon väkeä hänen luonaan vierailee. Parhaimmillaan huoneessa on Terhin lisäksi lääkäri, lapsi, vanhemmat sekä pari kandiopiskelijaa.

Terhi-iisalo-henkilokuva

”Koska huone on niin pieni, on kaikkien viihtyvyyden kannalta tärkeää, että ilma on raikasta ja puhdasta”, Iisalo kommentoi.

Kaiken kaikkiaan Sisäilmalähetin palvelut ovat lisänneet sekä viihtyvyyttä että vireystilaa lastentautien poliklinikalla. Uuteen lastensairaalaan muutto koittaa vuoden 2019 lopussa.

Uusimmat referenssit