Lataa ostajan opas

Palvelut

Tutustu palveluihimme

Olemme erikoistuneet sisäolosuhteiden seurantaan sekä tilojen väliaikaiseen suojaamiseen. Yhdistämällä asiakaskokemuksen kehittämisen ja alan viimeisimmän teknologian mahdollistamme sisäilma-alan innovatiivisimmat ratkaisut.

Väliaikainen suojaaminen

Suojaamme sisäilmaongelmaisten kohteiden tilankäyttäjät ja mahdollistamme tilojen käytön ennen korjaustoimenpiteitä.

Suojaamispalvelumme sisältää ilmanpuhdistimien lisäksi reaaliaikaisen raportoinnin sekä kohdeviestinnän

Lue lisää

Alme SmartZone Feedback™ -palautetyökalu

Alme SmartZone Feedback™ -palautetyökalu mahdollistaa kiinteistön käyttäjille nopean ja suoran kanavan tilan sisäolosuhteista raportoimiseen. Palautetyökalun avulla kiinteistöjen ongelmakohtiin voidaan puuttua ajoissa tehokkaasti.

Lue lisää

Tehostettu tilahuuhtelu

Tehostettu tilahuuhtelu -palvelussa lasketaan VTT:n luomaa laskentatyökalua käyttäen valitun ilmanpuhdistimen vaikutus tilassa, huomioiden myös esimerkiksi tilan ilmanvaihto.

Simulointi varmistaa, että tilassa on oikein mitoitettu ja sijoitettu määrä ilmanpuhdistimia, jotta epäpuhtauspitoisuus juuri kyseisessä tilassa laimenee. Tehostettua tilahuuhtelua voidaan käyttää normaalin suojaamispalvelun lisänä, tai omana kokonaisuutenaan.

Lue lisää

COVID-19 hallinta

Palvelumme avulla mahdollistetaan työskentely tai oleskelu tiloissa, joissa se on toiminnan kannalta välttämätöntä, myös pandemian aikana.

COVID-19 hallinta -palvelumme soveltuu erinomaisesti tiloihin, joissa turvavälien pitäminen on hankalaa tai mahdotonta, jolloin altistumisen ja sairastumisen riski on kohonnut.

Lue lisää

Volyymivuokraus

Volyymivuokrauksen avulla voit suojata laajoja kiinteistökokonaisuuksia siirreltävien ilmanpuhdistimien avulla kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Saat käyttöösi mm. Hepa-suodattimilla varustetut, tutkitusti toimivat ilmanpuhdistimet, jotka on helppo ottaa itse käyttöön.

Lue lisää

Sisäolosuhteiden seuranta

Palvelumme avulla saat ajantasaisen ja helposti ymmärrettävän tilannekuvan kiinteistöjesi sisäolosuhteista.

Käyttöjärjestelmämme mahdollistaa useiden tilojen yhtäaikaisen tarkastelun, sekä tekee poikkeamien havaitsemisen ja toimenpiteiden priorisoinnin vaivattomaksi.

Lue lisää