Rekry: Palvelukokemuksen johtaja

site de rencontre ptf http://www.iclonerevolution.com/mamon/7997 http://crockeryindia.org/?viloperty=recherche-site-de-rencontre-gratuit-sans-inscription&924=21 partnervermittlung frankfurt oder site de rencontre vaudreuil dorion chat rencontre sfr how much time should i wait before dating again source site source url rencontre du 6eme type Etsimme palvelukokemuksen johtajaa vakituiseen tehtävään Tampereelle. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sisäilmalähetti Oy tuottaa ja kehittää innovatiivisia ratkaisuja sisäilmaongelmien hallintaan ja tilankäyttäjien väliaikaiseen suojaamiseen sisäilman haitoilta. Tarjoamamme palvelukokonaisuus mahdollistaa tiloissa työskentelyn ennen tarvittavia kiinteistöteknisiä korjauksia tai väistötiloihin siirtymistä.

Palvelukokemuksen johtajana tulet olemaan keskeinen osa Sisäilmalähettien ydintiimiä ja vastaat työssäsi Silmälähetti Oy:n operatiivisen liiketoiminnan ja palvelukokemuksen kehittämisestä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja ymmärrystä palvelumuotoilusta ja palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Itsenäinen työote ja kehitysprojektin johtaminen ovat sinulle myös tuttua. Edellytämme sinulta analyyttistä lähestymistapaa sekä kykyä huomioida ja yhdistää kehittämistyössä useita näkökulmia ja eri sidosryhmien tarpeita. Lean -filosofian tuntemus ja kyky soveltaa sen periaatteita käytännössä ovat eduksi. Palveluprosessien kehittämisessä huomioit sekä asiakastarpeen että organisaatiomme erityispiirteet.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa tulevaisuuden sisäilmaratkaisuja alan edelläkävijäyrityksessä, monipuolisen työnkuvan sekä ajantasaiset työntekemisen välineet. Saat organisaation vahvan tuen roolissa kehittymiselle ja pääset osaksi ketterää organisaatiota, jossa sinulla on mahdollisuus tuoda oma kädenjälkesi näkyviin.

Mikäli edeltävästä kuvaus inspiroi sinua ja haluat vaikuttaa Sisäilmalähetillä palvelukokemuksen kehittämiseen, me haluamme kuulla juuri sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Vuorinen +358400 610041, teemu.vuorinen@adecco.fi. Hakuaika päätyy 24.2.2019. Hae tehtävään täältä.