Lataa ostajan opas

Rekisteriseloste ja yksityisyydensuoja

 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste 

 

1. Rekisterinpitäjä

 Sisäilmalähetti Oy 

(Y-tunnus 2761934-8 ) 

 

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Toimitusjohtaja 

Jani Moberg

010 420 6069

toimisto@sisailmalahetti.fi  

 

3. Rekisterin nimi

Sisäilmalähetti Oy:n sisällöstä ja palveluista kiinnostuneiden ihmisten ja asiakkaiden rekisteri. 

 

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään voimassa olevien lakien mukaisesti asiakassuhteiden synnyttämiseen ja hoitamiseen sekä markkinointiin. Asiakkaalla on oikeus poistua rekisteristä osoitteesta toimisto@sisailmalahetti.fi. 

 

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisterissä olevat tiedot riippuvat asiakkaan mielenkiinnon kohteista ja kaupallisista päätöksistä. Tiedot voivat sisältää esimerkiksi seuraavat kohdat: 

  • – Nimi 
  • – Titteli 
  • – Yritys 
  • – Postiosoite 
  • – Sähköpostiosoite 
  • – Puhelinnumero 
  • – Tilaustiedot 
  • – Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot 

 

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin pääsee lataamalla tai tilaamalla maksutonta materiaalia (esim. Ostajan opas) verkkosivujemme kautta. Asiakas luovuttaa yhteystietonsa ja suostuu samalla vastaanottamaan Sisäilmalähetti Oy:n suoramarkkinointia, kunnes hän valitsee poistua rekisteristä. 

 

7. Tietojen luovutus

Sisäilmalähetti Oy käyttää tietoja ainoastaan Sisäilmalähetin sekä tietojen luovuttajan väliseen viestintään. 

 

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. 

 

Rekisterin ylläpitäjä: 

Toimitusjohtaja 

Jani Moberg

010 420 6069

toimisto@sisailmalahetti.fi  

 


Tiedot on päivitetty 2.6.2022. 

Sisäilmalähetti Oy – Kaikki oikeudet pidätetään 


 

YKSITYISYYDENSUOJA 

 

1. Yksityisyydensuojan tarkoitus 

Tämä yksityisyydensuoja on laadittu ihmisille, jotka haluavat tietää, mitä tietoja heistä kerätään ja kuinka kerättyjä tietoja hyödynnetään. Sisäilmalähetti Oy noudattaa markkinoinnissaan henkilötietolakia ja tietoyhteiskuntakaarta, joita valvoo ja ohjaa tietosuojavaltuutettu sekä evästeiden käytöstä annettuja lakeja, joiden noudattamista valvoo Viestintävirasto. Lue yksityisyydensuoja huolella, jotta tiedät mitä tietoja sinusta kerätään, kuinka niitä käytetään ja mitä oikeuksia sinulla tietojen keräämiseen liittyen on. 

 

2. Kerättävät tiedot

Sisäilmalähetin sivustoilla hyödynnetään evästeitä. Lisätietoa evästeistä. 

Keräämme anonyymia / ei-personoitua tietoa näiden työkalujen kautta: 

  • – Google Analytics
  • – Hotjar
  • – Facebook Business Manager

Voit halutessasi käyttää sivustoamme selaimesi salatussa incognito-tilassa. 

Sivustollamme olevien yhteydenottolomakkeiden kautta käyttäjä voi jättää henkilökohtaiset yhteystietonsa luottamuksellisesti. Näitä tietoja käytämme yhteydenottoihin (postitse, sähköpostitse tai puhelimitse). 

 

3. Kerättävien tietojen ajankohta

Anonyymeja evästetietoja kerätään aina, kun vierailet www-sivustollamme. 

 

4. Kerättyjen tietojen hyödyntäminen

Evästeitä hyödynnetään muun muassa: 

  • – Sivuston käyttöliittymäsuunnittelun sekä käyttökokemuksen kehittämiseen
  • – Asiakaspalvelun nopeuttamiseen
  • – Online-markkinoinnin kehittämiseen

 

5. Kerättyjen tietojen suojaaminen

Tietosi säilytetään teknologiakumppaneidemme toimesta turvassa, eikä niihin ole pääsyä ulkopuolisilla. 

 

6. Kolmannet osapuolet

Sisäilmalähetti Oy ei luovuta tai myy kerättyä dataa. Kaikissa henkilötietoihin liittyvissä toimenpiteissä noudetaan henkilötietolakia sekä sitä valvovan tietosuojavaltuutetun hyvän tavan mukaisia toimintaohjeita. Anonyymia käyttäjädataa hyödynnetään Sisäilmalähetti Oy:n online-markkinoinnissa (Google Adds, Facebook Business Manager sekä LinkedIn Campaign manager). 

 

7. Linkit ulkopuolisille sivuille

Sisäilmalähetti Oy voi suositella kolmansien osapuolien tuotteita ja palveluita asiakkailleen. Kaikki mahdollinen on tehty tietojen oikeudenmukaisuuden varmistamiseksi. Sisäilmalähetti Oy ei kuitenkaan vastaa omien sivustojensa ulkopuolisesta sisällöstä. 

 

8. Tietojen muuttaminen

Voit pyytää tietojasi tarkasteltavaksi ja muuttaa niitä ottamalla meihin yhteyttä: 

 

Yhteystiedot:

Toimitusjohtaja 

Jani Moberg

010 420 6069

toimisto@sisailmalahetti.fi  

 


Tiedot on päivitetty 2.6.2022. 

Sisäilmalähetti Oy – Kaikki oikeudet pidätetään