Uusi käypä hoito -suositus kosteusvaurioista oireileville ja sairastuneille

hop over to this website check this rencontre femme convertie musulmane http://inter-actions.fr/bilobrusuy/963 https://stanleyspencer.org.uk/visilnica/biorere/1358 rencontre femme jordanienne http://aquanetta.pl/backup-1511547719-wp-admin/post-new.php wikipedia reference check this site out navigate to this site Hengitysliiton sosiaali- ja terveyspoliittinen asiantuntija Katri Nokela olisi toivonut uuteen käypä hoito -suositukseen enemmän näkemystä potilaan hoitoon, koska nyt ohjeena on usein vain rakennuksen korjaus. Sisäilmalähetit ovat nähneet työssään, että käyttämällä tehokkaita ja puolueettomasti tutkittuja huoneilmanpuhdistimia ihmisiä voidaan suojata paremmin sinä aikana, kun kiinteistön korjaustoimia odotellaan tai rakennusta korjataan. Tehokkaiden ilmaa puhdistavien laitteiden tulee olla kuitenkin aina väliaikainen ratkaisu ihmisten suojaamiseksi. Moni altistunut joutuu korjaustoimenpiteiden jälkeenkin käyttämään huoneilmanpuhdistimia, mikäli altistus on aiheuttanut herkistymistä.

Uusi suositus antaa terveydenhuollon ammattilaisille tutkimukseen perustuvia työkaluja ja yhtenäiset ohjeet kosteusvaurioista oireilevan potilaan hoitoon.

Suosituksessa korostetaan, että sairauksien diagnostiikka ja oireiden hoito on tärkeää aloittaa hoitosuosituksen mukaisesti riippumatta siitä, voidaanko oireiden taustalla osoittaa olevan rakennuksen kosteusvaurio

http://www.hengitysliitto.fi/fi/uutiset/uusi-kaypa-hoito-suositus-kosteusvaurioista-oireileville-ja-sairastuneille