Jani Moberg on VPK-lainen vapaa-ajallaan

Vauhdikas toimitusjohtajamme Jani Moberg antaa palaa, kunhan sis√§olosuhteet ovat kunnossa… ūüėČ

Alusta saakka oli selvää, että toimitusjohtajaamme Jani Mobergia ei esitellä istumassa pöytänsä ääressä. Myös siksi, ettei hänellä ole omaa työpistettä toimistollamme. Jani on aina siellä, missä tapahtuu. Hän on ansiokkaasti vetänyt Sandbox Groupin ja Sisäilmalähetin toimintaa kohti visiota turvallisemmasta maailmasta jo yli 15 vuoden ajan. Työssämme suojaamme ihmisiä sisäilman epäpuhtauksilta, mutta vapaa-ajalla Jani suojelee ihmisiä hieman eri tavalla.

Sis√§ilmal√§hetill√§ tehd√§√§n t√∂it√§ ihmiset huomioivalla asenteella. ”T√§√§ll√§ ei muuten perusmyyntimies p√§rj√§√§” huomauttaa Jani videonsa kuvauksissa VPK:n harjoitellessa savukaasujen k√§ytt√§ytymist√§ merikonttiin rakennetussa harjoitustilanteessa ja Jani on oikeassa. Sis√§ilma-alan nopea kehitys on tuonut alalle monenlaista toimijaa. Sis√§ilmal√§hetti ei l√§hde mukaan ilmanpuhdistinten myyj√§ksi tai vuokraajaksi, vaan ihmiset ja palvelu etunen√§ss√§.

”Meill√§ on nyt kasassa huipputiimi, jonka avulla me suojataan ihmisi√§ huonolta sis√§ilmalta tinkim√§tt√∂m√§ll√§ asenteella.”

Sisäilmaongelmista puhuttaessa huomio ei koskaan saisi rajoittua ainoastaan ilmanlaatuun. Vuorovaikutuksella ja avoimmella tiedottamisella on suuri merkitys sisäilmahaastetta ratkottaessa. Pelkkä, hyväkään ilmanpuhdistin ei aina riitä.

Katso video alta ja tutustu Janin sielunmaisemaan paremmin. ūüĎČ

 

Vuorovaikutuksesta sisäilmahaasteisessa kohteessa voit lukea lisää artikkelistamme täältä.

Oletko muuten tutustunut jo puolen Suomen mieheemme Tomiin? Katso Pohjois-Suomen sisäilmakoordinaattoristamme kertova video tästä.